Recept voor bavarois


Recept voor bavarois. Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. De ingrediƫnten

150 gram suiker
225 gram room
500 gram verse plattekaas
3 blaadjes gelatine
1 zakje studentenhaver
1 deciliter sinaasappelsap
4 eetlepels chocoladesaus
6 blaadjes verse munt

Stap 2. De bereiding

Neem wat sinaasappelsap en breng deze aan de kook. Doe er suiker bij indien gewenst.

Neem de gelatine blaadjes en week deze in koud water, knijp ze dan uit en doe er sinaasappelsap bij.

Laat het geheel smelten. Neem de pan en laat het geheel afkoelen.

Neem nu de room en klop deze op.

Doe er chocoladesaus bij.

Doe er ook kaas en sinaasappelsap bij.

Blijf goed mengen en verdeel het over zes glazen.

Zet de glazen 2 uur in de koelkast.

Voor het opdienen kan er studentenhaver op worden gedaan met een vers blaadje munt.

Smakelijk!



Plaats een reactie