Recept voor parelhoen


Recept voor parelhoen. Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. De ingrediƫnten

2 parelhoentjes
1 doos verse ravioli van walnoten met gorgonzola
12 centiliter wildfond
15 gram fondant chocolade
1 eetlepel aalbessengelei
12 groene peperbolletjes op sap
250 gram preiringen
12 blaadjes salie
scheutje cognac
olie met champignon
tijm
peper en zout

Stap 2. De bereiding

Neem de parelhoentjes.

Doe hier peper, tijm en zout bij. Laat allen kleuren in de boter.

Het garen wordt gedaan in de oven op 160 graden.

Doe ze hier 35 minuten in.

Neem de ravioli en kook deze gaar in het water. Meng deze daarna met olie (zonder water).

Neem de parelhoentjes uit de oven, houdt deze warm.

Doe er cognac overheen, doe er nu ook groene peper en wildfond bij.

Laat dit inkoken.

Het op smaak brengen wordt gedaan met aalbessengelei, er kan ook fondantchocolade worden gebruikt.

Neem de prei en stoof deze in boter met zout en peper.

Snijd nu de parelhoentjes en deel het vlees over de borden.

Doe er saus overheen.

Voor de ravioli neem je champignon olie en salie, doe deze bij de parelhoentjes op het bord.

Smakelijk!



Plaats een reactie