Hoe hotmail aanmelden?


Hoe hotmail aanmelden? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Surf naar www.hotmail.com.

Stap 2. Aan de rechterkant zie je “Aanmelden” staan.

Stap 3. Vul nu je “Windows Live ID” in.

Stap 4. Vul nu je wachtwoord in van deze account.

Stap 5. Vink “Mijn gegevens bewaren” af.

Stap 6. Vink “Mijn wachtwoord onthouden” af.

Stap 7. Klik nu op “aanmelden”

Stap 8. Je bent nu succesvol aangemeld op hotmail.28 Reacties

 1. ik was al aangemald maar raak er niet meer op

 2. ik wil aanmelden op de aanmeld site van hotmail.com en ik krijg elke keer een melding dat het beveiligings certificaat verlopen is terwijl ik er norton 2012 al in het begin van het jaar al geinstaleerd heb
  wat moet ik doen om da in orde te krijgen

 3. abdalla elhilo says:

  ik was al aangemald maar raak nlet meer op

 4. Josef Dec says:

  Hallo ,

  ik zou mijn emailadres willen veranderen.
  Moet ik een nieuw adres aanmaken en wat met het oude
  Kan ik eventueel het bestaande veranderen

 5. luc says:

  kan het web van hotmail niet openen telkens na update verdwijnt deze van de computer en moet ik mij telkens opnieuw inschrijven,daar hij het wachtwoord moest onthouden en niet deed, ben ik veranderd van virus scanner en zelfs nu weigerd hij ieder maal, en dit is gebeurd na een foutje van mij om eens te weten welke functie bepaalde icoon had kan ik mij tot op heden niet aanmelden en dit al langer dan een jaar en een half, bedankt hotmail.

 6. Kris says:

  kan het web van hotmail niet meer openen,ik krijg steeds
  de melding windows live mail werkt niet.
  Ik moet altijd via de site naar hotmaik gaan.

 7. chris says:

  mijn account werd tijdelijk geblokeerd door hotmail omdat er verdacht informatie was ,na deze te hebben nagezien en goedgekeurd kan ik onmogelijk op de door hotmail gelinkte site mij terug aanbieden krijg maar de melding wachtwoord verkeerd

 8. ik kan niet in mijn hotmail inloggen

 9. Luk says:

  http://www.hotmail.com intikken en krijg elke keer een lege pagina

 10. ik wacht nu al 3 weken op de code om terug op mijn hotmail te komen,nog steeds wachtende

 11. ramona verkerk says:

  ik heb hegtzelfde probleem als iemand hierboven : ik wil aanmelden op de aanmeld site van hotmail.com en ik krijg elke keer een melding dat het beveiligings certificaat verlopen is terwijl ik er norton 2012 al in het begin van het jaar al geinstaleerd heb
  wat moet ik doen om da in orde te krijgen … overigens .. eerst had hij t over een beveiligigns certificaat en nu krijg ik een scherm met geel en zwart een waarschuwend mannetje .. en die krijg ik ook als ik b.v apple direct wil benaderen op hun pagina .. en bij nog een paar dingen .. wat is dit voor iets ?

 12. kan gewoon niet meer via hotmail site mn mails bekijken zegt telkens dat wachtwoord en of email niet juist is terwijl ik via messenger en de mail programma van msn het wel kan wat is dat voor gesever van microsoft

 13. danny de prez says:

  ik kan niet meer via hotmail mijn mals bekijken zegt dat wachtwoord of email niet bestaat wat nu

 14. Chris Bachot says:

  Sinds ik outlook heb gedownload, kan ik mijn mail niet meer openen.
  (Macgebruiker)

 15. nancy says:

  Het lijkt erop dat iemand anders je account gebruikt

  Om jou—en alleen jou—weer toegang tot je hotmail moet je een heleboel vragen invullen. Hoe kan iemand anders mijn account gebruiken

 16. Leen says:

  Gelukkig dat ik nog een ander mailadress heb ! Op hotmail geraak je er langs geen kanten meer op ook al vul je de vragen in. Wat mij betreft is dat grote rommel !!!

 17. snelders theodoor says:

  mijn account is ook geblokeerd,er zou iemand anders dat gebruiken,heb nu een verzoek voor deblokering verstuurd naar :microsoft support team.microsoft corporation one microsoft way redmond,wa 98052 USA.

 18. rud says:

  Ik heb het zelfde voor zoals Nancy je moet eerst je gegevens invullen en dan krijgt je telfoon met een code dat je moet invullen heb ik niet gedaan ik denk dat dit nep is .Dat theodoor heeft dat zin of is dit ook nep wat moet ik doen.

 19. scheerens says:

  kan niet meer op msn hoe komt dat is al meer dan drie weken

 20. Ik kan niet meer naar mijn email adres XJB5001@hotmail.com

  er wordt een blauw scherm getoond maat verder kan ik niet

 21. louis langens says:

  ik kom niet meer op hotmail

  Het ggeft me De verbinding me server wer geherinitiaseerd

  kontroleer uw Netwerk verbinding
  Sevise
  Unavailabbe
  gelieve me een uit leg te geven wat ik moed doen om dit te herstellen

 22. louis langens says:

  Stuur me me maar een mail
  Naar louis.langens@telenet.be

 23. WENSELAERS says:

  IK KAN NIET MEER OP MIJN ACOUNT MIJN E-MAIL ADRES IS JUIST MAAR NEEMT MIJN WACHTWOORD NIET MEER AAN DUS KAN IK OOK NIET MEER NAAR MIJN MAIL EN OP ZYNGA GERAAK IK OOK NIET MEER .WAT MOET IK NU DOEN .

 24. louis langens says:

  Ik kan niet meer op mijn hotmail komen en kan mijn mails niet lezen

 25. nancy goossens says:

  Ik kan ook niet meer op mijn account ik zou een code krijgen WA moeten we doen is dit een of andere mislukte grap of een een hacker ?

 26. ik kan mijn Hotmail niet meer openen en zie nu ook mijn mails niet meer vervelend wat moet ik doen

 27. gilbert janssens says:

  het lukt mij niet om aan te melden

Plaats een reactie