Hoe aankomen?


Hoe aankomen? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1 Blijf bij vet eten vandaan en beperk de keren dat je naar een fastfood restaurant gaat. Je kan de hoeveelheid calorieën die je inneemt verhogen door dit soort voedsel te eten, maar goed voor je lichaam is het niet. Vervang dat eten door gezondere dingen.

Tip 2 Weet dat niet alle vetten slecht voor je zijn. Omega-3 vetzuren zijn een gezond extraatje voor je
dieet en ze zitten in onder andere vis en walnoten.

Tip 3 Verhoog je dagelijkse calorie-inname met 500. Als je bijvoorbeeld normaal gesproken 2500 calorieën per dag at, verhoog dit dan naar 3000. Voor velen is dat te moeilijk wanneer je jezelf beperkt tot drie maaltijden per dag. Overweeg een vierde of vijfde maaltijd toe te voegen als de toegevoegde calorieën dat bemachtigen.

Tip 4 Vul je dieet aan met voedingsdrankjes. Er is vandaag de dag een grote variatie op de markt en
ze kunnen in de meeste supermarkten en gezondheidswinkels gevonden worden. Je kan ook je eigen
favoriete brouwsel creëren, bestaand uit gezonde shakes. Misschien moet je ook eens overwegen om Omega-3 vetzuren en lijnzaadolie toe te voegen.

Tip 5 Begin een oefeningsroutine en kies oefeningen die jouw gewichtstoenameprogramma zal versterken. Omdat je aandachtig moet zijn bij het verhogen van calorieën in je dieet, zijn cardio- oefeningen natuurlijk niet van toepassing, omdat die juist calorieën verbranden. Denk liever aan gewichtheffen of met routine oefeningen doen die focussen op weerstandstraining. Je zal vet omzetten in spier. Een juist oefeningsdieet aannemen zal gewichtstoename en je gezondheid in het algemeen aanmoedigen.Plaats een reactie