Hoe vet verliezen?


Hoe vet verliezen? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Stop met het drinken van alcohol. Een “bierbuik” bestaat uit lagen vet veroorzaakt door inname van meer calorie dan je verbrand. Alcohol bevat veel lege calorieën. Probeer een drankje laag in koolhydraten of laag in calorieën.

Tip 2. Let op je dieet. Probeer indien mogelijk voedsel dat laag in vetgehalte is. Eet verschillende kleine maaltijden in plaats van een paar grote maaltijden. Oefen om de porties te controleren. Vet rond het midden komt van dezelfde plaats waar al het andere vet vandaan komt – je dieet.

Tip 3. Zoek een training programma dat cardio, gewicht heffen en rek oefeningen combineert. Je kan niet echt op je buikspieren mikken, behalve dan voor het versterken van de spieren. Het verliezen van vet gebeurt in het hele lichaam en oefening is nodig om kracht op te bouwen en calorieën te verbranden.

Tip 4. Overweeg liposuctie enkel als laatste middel en enkel als je bereid bent daarna je hele levensstijl te veranderen. Liposuctie pakt het probleem van een ongezonde levensstijl aan maar niet het onderliggende probleem. Je zal terug eindigen waar je begonnen bent als jij je eetpatroon en training schema niet veranderd.Plaats een reactie