Hoe krijg ik lovehandles weg?


Hoe krijg ik lovehandles weg? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Verander je dieet. De opstapeling van vet kan aangeven dat je overgewicht hebt. Ga online en doe een BMI test. Deze zijn gemakkelijk te vinden door in een zoekmachine “Body Mass Index calculator in te typen. Geef je leeftijd, gewicht en lengte en (soms) beender structuur in en kijk of je in een gezond zone zit. Indien je groter bent dan de zone, is het misschien tijd om enkele kilo’s te verliezen. Wanneer je dit doet zal je waarschijnlijk wat vet verliezen. Dit alleen al kan je “love handles” verminderen.

Tip 2. Train. Vele trainers wijzen terecht uit dat je niet op vet opstapeling kan richten, je kan er echter wel spieren rond bouwen. Hoe meer spieren je hebt, des meer te calorieën je lichaam moet verbranden. Indien je u dieet hebt veranderend zoals aangeraden in stap 1, zal je lichaam beginnen met vet te verbranden. Dus dingen zoals sit-ups (voor de buitenkant van je buikspieren), schouder dips met halters (leun naar iedere kant), en zelfs omgekeerde sit-ups die zich concentreren op het versterken van je onderrug zullen helpen met het algemeen uitzicht van dat bepaald deel van je lichaam.

Tip 3. Doe aan cardio vasculaire training. Nu dat je dieet veranderd is, en enkele spier opbouwende oefeningen hebt toegevoegd aan je routine, moet je het hart laten pompen door minimaal 3 keer per week voor 30 minuten cardio vasculaire oefeningen doen. Jog, fiets of zwem. (indien je deze oefeningen niet aankan voor 30 minuten, begin dan rustig en bouw het op door bij iedere sessie enkele minuten toe te voegen). Door je hart ritme op te voeren en bloed door je circulerend systeem te pompen zal je lichaam meer calorieën verbranden en zo helpen om van het vet vanaf te geraken.

Tip 4. Overweeg een chirurgische ingreep. Als je je je dieet veranderd hebt, en begonnen bent met een gezonde training routine, het uitzicht van je lichaam naar wens hebt gekregen en nog steeds “love handles” hebt, is een chirurgische ingreep misschien de enige oplossing. Steek de schuld dan maar op slechte genen. Het prachtige is dat de dag van vandaag een liposuctie maar een snelle out patiënt ingreep is. Meeste mensen kunnen na enkele dagen al terug aan het werk. En in vele gevallen, eens het vet verwijderd is komt het nooit meer terug.Plaats een reactie