Hoe krijg ik een platte buik?


Hoe krijg ik een platte buik? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Eet gezonder en minder junk food, vervang chips en chocolade met fruit. Je zal een wereld van verschil merken

Tip 2. Eet veel eiwitten (zoals bonen en noten – eet wat vlees, het is vrij goed voor je zolang je het vet niet eet!), fruit en donkere groenten, en volkoren brood en granen. Volkoren brood eten is hetzelfde als wit brood eten behalve dan dat bij wit brood al de goede vezels eruit zijn gehaald. Deze volkoren houden je langer gevuld dan witte broden zoals gebakjes, koekjes en zoetigheden. Blijf ook weg van zuivel produkten hoog in vetgehalte ( zuivel produkten laag in vetgehalte zijn een goede vorm van eiwitten en B6 vitamine).

Tip 3. Eet kleinere maaltijden per dag. Om een platte buik te krijgen moet je meerdere kleine maaltijden tijdens de dag eten. Eet genoeg tot je je vol voelt; eet niet teveel! Wacht tot dat je opnieuw honger hebt en eet dan terug een beetje. Concentreer je om alleen gezonde voedselwaren te eten, en eet geen suikers; het zal je alleen maar moe doen voelen en nog meer doen hunkeren – een vicieuze cirkel.

Tip 4. Eet rauw voedsel. Dit om te voorkomen dat de enzymes uit het eten verdwijnen door het te koken, dit verminderd ook de voedingswaarde van het eten. Rauw eten, niet zoals gekookt of voorbewerkt, heeft langer nodig om te verteren, dus zal je maag langer vol aanvoelen. Je lichaam zal langzaam maar zeker de nutrimenten opslorpen zodus vermijd je pieken of dalen in je suikergehalte tot aan je volgende maaltijd.

Tip 5. Eet niets meer 2 uur voor het naar bed gaan. Je lichaam gaat trager werken wanneer je slaapt zodus kan je het voedsel niet degelijk verteren. En als je toch echt laat naar bed gaat, eet dan niet na 9h30 pm, want voedsel dat laat op de avond in het lichaam wordt opgneomen zet zich normaal om in vet.

Tip 6. Drink veel water. Water moet al je andere dranken vervangen, vooral soda en gesuikerte drankjes. Water zal het makkelijker maken om gewicht te verliezen. Indien echt noodzakelijk, beschouw water aangebracht met een smaakje als een alternatief. Citroensap drinken is ook een natuurlijke manier om je metabolisme te versnellen. Verwittiging : Fruitsapjes drinken lijken mischien gezond maar het bevat normaal al evenveel suikers als spuitdrankjes. Als je van fruitsap houd, probeer het dan zelf te maken.Plaats een reactie