Recept amuses


Recept amuses. Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. De ingrediƫnten

500 gram reuzegarnalen
1 rode peper
2 teentjes knoflook
4 eetlepels olijfolie
1/2 citroen
1 envelopje saffraan
1 eetlepel droge sherry
8 eetlepels mayonaise
cayennepeper

Stap 2. De bereiding

Neem nu een teentje knoflook, 3 eet lepels olie, citroensap en rode peper. Ga er nu een gladde marinade van maken.

Pel de garnalen en verwijder de zwarte strepen.

Neem nu de garnalen en schep deze door de marinade en laat ze dan 2 uur afgedekt in de koelkast staan, ze kunnen nu lekker gaan marineren.

Nu kun je de saffraandraadjes gaan weken in de sherry. Nu neem je de knoflook en de mayonaise deze roer je er door heen.

Heb je zin in dipsaus, maak deze dan voor jezelf op smaak en doe er eventueel citroensap en cayennepeper bij.

Neem nu de garnalen en haal deze uit de marinade. Je kunt ze droog laten graden in de pan voor ongeveer vijf minuten.

Dan kun je de garnalen warm gaan serveren met saffraanmayonaise. Dit wordt heerlijk smullen, zorg voor een saus die echt op smaak is gemaakt, indien gewenst op tafel nog aanpassen!

Smakelijk!



Plaats een reactie