Hoe witlof koken?


Hoe witlof koken? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Was de cichoreiwortel grondig om alle aarde te verwijderen. Schrob voorzichtig met een groenteborstel als dat nodig is.

Stap 2 Snijd de wortel in ΒΌ inch plakjes. Hak plakken van het grotere einde van de wortel in tweeen of in vieren zodat al de stukken ongeveer dezelfde grootte hebben.

Stap 3 Leg de cichorei-stukjes op een koekblik en schik ze in een enkele laag. Zet ze in een 325 graden voorverwarmde oven.

Stap 4 Rooster ze 30 tot 90 minuten, beweeg ze ongeveer elke 10 minuten om aanbranden te voorkomen. Haal de cichorei uit de oven als ze goudbruin is en droog aanvoelt. Breng de cichorei-stukjes over op een bakrooster en laat ze afkoelen, en laat ze een nacht over drogen alvorens ze te vermalen of te bewaren.



Plaats een reactie