Hoe was je kleding?


Hoe was je kleding? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Sorteer je kleding. De eerste stap in het wassen van je kleding is ze te sorteren. Dit moet gedaan worden op kleur: donker, licht en wit. Als er iets donkers op de berg met lichte of witte kleding terecht komt kan resulteren in een roze shirt of grijze broek.

Stap 2 Stel vast welke water temperatuur je nodig hebt. Kleding kan gewassen worden in heet, warm of koud water. Normaal gesproken gebruikt met warm of koud water als donkere of lichte kleding wordt gewassen. Heet wordt gebruikt bij witte wassen.

Stap 3 Zet het water aan en voeg zeep toe. Stop je kleding erin en verzeker jezelf dat je er iets speciaals bijdoet wat je nodig kunt hebben zoals bleekmiddel of een bal met wasverzachter voor het spoel proces.

Stap 4 Wanneer de wasmachine klaar is, is het tijd om je kleding in de droger te stoppen. Je moet er zeker van zijn dat je alles wat niet in de droger kan eruit haalt. Kleding die niet in de droger kunnen, zullen een label hebben waar wordt aangegeven dat het moet worden gedroogd via ophangen of

Stap 5 Stel de temperatuur in voor de droger en controleer de pluisbak. Als dit te vol is, kan er brand ontstaan, terwijl een te hete temperatuur kan zorgen dat kleding, die op laag gedroogd moeten worden, krimpen.

Stap 6 Zet de droger aan en laat het voor de aangegeven tijd draaien. Nieuwere drogers kunnen worden ingesteld op een bepaalde vochtwaarde in de kleding, waardoor de tijd nodig om de meeste kleding te drogen kan worden verkort. Je kunt deze optie gebruiken als het beschikbaar is op je droger.

Stap 7 Tenslotte zul je je kleding uit de droger moeten halen en ze wegleggen. Kleding die opgehangen moeten worden zullen ongeveer 10 minuten voordat de droger klaar is, moeten worden verwijderd om er zeker van te zijn dat ze niet kreuken.Plaats een reactie