Hoe wasmachine gebruiken?


Hoe wasmachine gebruiken? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Lees grondig de handleiding van uw wasmachine. Deze instructies zijn met name ontworpen voor uw wasmachine. Als u geen handleiding heeft, lees dan de controle-knop etiketten op uw wasmachine, om een idee te krijgen wat zij doen.

Stap 2 Sorteer uw kleding. U moet witte en lichtgekleurde kleding samen wassen, en de donkergekleurde kleding ook samen wassen. De kleding moet eveneens gesorteerd worden naar gelang hun materiaal. Dikke stoffen moeten samen gewassen worden, en lichte stoffen eveneens.

Stap 3 Voeg waspoeder toe aan uw wasmachine.Volg de instructies op uw waspoederdoos. De waspoeder moet op de bodem van uw wasmachine liggen, tenzij de handleiding anders bepaalt.

Stap 4 Gebruik special bleekmiddel- of wasverzachter-verdelers voor uw wasmachine, als u deze toevoegt. Anderszins, volg de instructies op de verpakking van het bleekmiddel en wasverzachter om te weten te komen hoeveel en wanneer u ze moet toevoegen aan de wasmachine.

Stap 5 Laadt uw kleding in de wasmachine. Laadt het wasgoed net zo hoog als in de handleiding wordt bepaald, of tot aan de bovenste rand gaatjes in de kuip.

Stap 6 Sluit de deksel en stel de controles in overeenkomstig tot wat u gaat wassen. Gebruik heet water voor alleen witte katoen. Gebruik warm of koud water voor gekleurde stoffen. Stel de andere controleknoppen in overeenkomstig het gewicht en duurzaamheid van uw kleding.

Stap 7 Zet de wasmachine aan. Laat de machine door alle cyclussen werken totdat de machine vanzelf afslaat, alvorens u het gewassen wasgoed er uit haalt.Plaats een reactie