Hoe split doen?


Hoe split doen? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1 Houdt de veiligheid op de eerste plaats. Als u probeert om spagaten te vlug te doen, dient u rekening te houden met een gescheurde spier of gewrichtsband en zal uw vordering terugdraaien en u verhinderen om de mogelijkheid om spagaten te maken in de toekomst. Daarom, weest bewust van de mogelijkheden van uw lichaam, en overtref niet wat u veilig kunt doen.

Tip 2 Warm op voor het strekken. Touwtjespringen voor een paar minuten of doe jumping jacks (“trekpop”). Een oefening waarbij u uw beenspieren gebruikt verhoogt de bloedtoevoer, verwarmt de spier en uw bereik van beweging. Vermijdt het opwarmen van uw benen langer dan 5 minuten.

Tip 3 Begin door op de grond te zitten in een V positie en trek uw benen zoveel mogelijk uit elkaar, zonder een spier te trekken. Uw eerste strekkingen zijn geleidelijk en makkelijk. Als uw spieren afgestemd zijn, zullen zij zich verder strekken. Breng uw bovenlichaam naar elk been toe, en langzaam naar het midden, door elke strekking ongeveer twee minuten vast te houden. Vermijdt buigen.

Tip 4 Rol naar voren vanuit de V-zit totdat uw heupen op een lijn zijn met uw voeten. Op dit moment bent u in de midden-spagaat positie alhoewel uw heupen van de vloer zijn. Blijf in deze positie zonder uw heupen te dwingen omlaag te gaan. Uw eigen lichaamsgewicht heeft genoeg druk. Draai uw heupen, om de beurt, naar elke voet om uw voorbeen-spagaten te verhogen.

Tip 5 Versterk uw spagaten in elke richting zelfs als u alleen het nodig heeft aan een kant. Ondanks dat vele atleten zich concentreren op het maken van enkel een-been spagaten, zouden zij hun flexibiliteit sneller op kunnen voeren door in alle drie richtngen te strekken. Op deze manier passen de beenspieren en de heupgewrichten zich sneller aan de spagaten.

Tip 6 Ontspan tussen de spagaten. Dit is een methode die gebruikt word door proffesionele dansers, en het werkt goed als u uw lichaam en hoofd kunt kalmeren. Gebruik de V-zit om de methode te leren, gebruik het daarna bij uw andere spagaten. Spreidt uw benen tot hun maximale spagaat terwijl u zit. Sluit uw ogen en ontspan. Concentreer op uw beenspieren en verlenging. Haal diep adem en richt u op uw spieren dat ze slap worden. Als het goed gedaan wordt, voelt u een verlossing in uw benen. Op dat moment, spreidt ze een beetje meer en probeer het opnieuw.Plaats een reactie