Hoe babymassage doen?


Hoe babymassage doen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Begin met het hoofd van uw baby en werk naar beneden over zijn lichaam naar de voeten. Om zijn hoofd te masseren, raak voorzichtig zijn voorhoofd en slapen aan. Ga naar zijn wenkbrauwen, oogleden, neus, wangen lippen en oren.

Stap 2 Wrijf zachtjes de nek van uw baby. Gebruik kleine bewegingen om de nek te masseren, en ga langzaam naar de schouders. Plaats beide handen op zijn schouders en masseer zachtjes van zijn nek tot schouders.

Stap 3 Draai de arm van uw baby met uw vinger en duim. Wrijf onder de onderarm en ga langs de arm door. Draai voorzichtig zijn pols om hem te helpen dit te oefenen.

Stap 4 Gebruik ronddraaiende bewegingen om de maag van de baby te masseren. Beweeg met de klok mee rond zijn buik, te beginnen onder de ribben.

Stap 5 Wrijf licht elk been met uw hele hand. Buig voorzichtig zijn benen en knieen.

Stap 6 Wrijf de voeten van uw baby door lichte druk op de tenen uit te oefenen. Wrijf de voet en ga terug naar de tenen. Wrijf zijn hiel in ronddraaiende bewegingen.

Stap 7 Leg uw baby op zijn buik om zijn rug te wrijven. Wrijf langzaam zijn rug, altijd in acht nemend in dezelfde richting te wrijven. Masseer niet het ruggemerg van uw baby. Laat eenvoudig uw handen daar rusten om hem een warm gevoel te laten geven.Plaats een reactie