Hoe nederlands leren?


Hoe nederlands leren? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1: Bestudeer de uitspraak tabellen in Nederlandse grammatica teksten of taalgids. Spreek de geluiden van het alfabet luid uit om hun uitspraak te kunnen leren.

Tip 2: Luister naar Nederlandse klanken, woorden en zinnen op cassette bandjes of via online cursussen voor het leren van de Nederlandse taal. Herhaal de woorden en zinnen om je uitspraak te verbeteren.

Tip 3: Woon Nederlandse lessen bij op een lokale hoge school, universiteit of Nederlands cultuur centrum. Als er geen Nederlandse lessen aangeboden worden in jouw buurt kun je in de telefoongids zoeken naar een Amerikaanse Nederland club of club voor Nederlandse expats. Neem contact met de groep op om meer over evenementen waar Nederlands gesproken wordt in jouw gebied uit te vinden zodat je de Nederlanders in hun moerstaal kunt horen spreken en met hen de taal kunt oefenen.

Tip 4: Schakel een leraar Nederlands in en oefen samen met jouw leraar met jouw uitspraak en het spreken van Nederlands.

Tip 5: Meld je aan voor een online taaluitwisselingsprogramma. Een uitwisselingsprogramma zoals deze geeft je de mogelijkheid om met een Nederlander te praten die Nederlands als moedertaal heeft om jouw Nederlands te verbeteren terwijl jij de Nederlander helpt met het verbeteren van zijn of haar beheersing van het Engels.Plaats een reactie