Hoe italiaans leren?


Hoe italiaans leren? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1 Bedenk eerst of je de Italiaanse taal in het algemeen wil leren of wil je het misschien gebruiken tijdens je vakantie? Als je een tijdje in het buitenland gaat studeren, of een speciaal gebied bezoekt, wil je je misschien richten op een specifiek dialect. Net zoals Australisch Engels en Amerikaans Engels anders klinken, en elk dialect anders is, zijn er in Italië veel gebieden en plaatsen waar verschillende dialecten gesproken worden of waar ze een ander accent zouden kunnen hebben zoals bijvoorbeeld Toscane, Sardinië, Venetië, Rome en Sicilië.

Tip 2 Zoek indien mogelijk een Italiaanse native speaker die jou les wil geven. Als geld een probleem is, kan je misschien ook vaardigheden uitwisselen. Ik heb leren naaien van een vriend en heb hem geleerd hoe je moet schaken, basis Frans geleerd door basis Spaanse les te geven, etc. Soms kan een beetje geld, een gratis etentje of zelfs het uitwisselen van basisvaardigheden tot een goede studie ervaring leiden. Les krijgen van een native speaker is een van de beste manieren om snel Italiaans te leren.

Tip 3 Omring jezelf zoveel mogelijk met de taal. Woon je in een gebied met een Little Italy wijk, ga die kant op. Als je in het betreffende land aan het studeren bent, breng tijd door in een café of een koffiehuis en luister. Word lid van een Italiaanse club bij je universiteit, of leer Italiaans met behulp van Italiaanse kinderboeken of kinderprogramma’s zoals bijvoorbeeld Sesamstraat. Hierdoor zal je veel sneller Italiaans leren dan je anders zou doen.

Tip 4 Maak gebruik van visuele middelen tijdens het leren. Dit is een van de redenen waarom programma’s voor het snel leren van een taal succesvol zijn – visuele beelden en het horen van de woorden helpen je een taal veel sneller te leren.

Tip 5 Als je je het kan veroorloven, overweeg dan een versneld leerprogramma. Rocket Language Learning en Rosetta Stone zijn twee van de meest populaire programma’s. De eerste kost ongeveer 78 Euro en Rosetta kan oplopen tot 310 Euro. Dit is prijzig, maar ze kunnen zoveel rekenen omdat ze veel cursisten succesvol hebben geholpen bij het leren van een vreemde taal. Beiden hebben versnelde programma’s voor het leren van de Italiaanse taal.Plaats een reactie