Hoe facebook nederlands krijgen?


Hoe facebook nederlands krijgen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Surf naar http://nl-nl.facebook.com.

Stap 2. Vul bovenaan je e-mail adres in.

Stap 3. Vul bovenaan je wachtwoord in.

Stap 4. Vink indien je dat wenst “Laat mij aangemeld blijven” aan.

Stap 5. Klik op “aanmelden”.

Stap 6. Je bent nu aangemeld op facebook nederlands.2 Reacties

  1. kan niet meer op mn facebookaccount ben zo al mn opgebouwde contacten kwijt???

  2. De vrieze ghislain says:

    hello heren ik heb op facebook 2 adressen maar op mijn andere kan ik niet meer inloggen en dat is devrieze@live.nl ik kan juist maar op kiradevrieze@hotmail.com wat kan ik er aan doen ik zelf ken er niet veel van omdat ik 2 hartstilstanden heb gehad en daar mee wat vergeet achtig ik dank jullie voor mij misschien e kunnen helpen ik dank u en tot wederhoren

Plaats een reactie