Hoe maak je een vlecht?


Hoe maak je een vlecht? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Borstel uw haar om alle knopen en klitten er uit te halen. Buig uw hoofd naar achteren en pak uw haar samen.

Stap 2 Breng uw haar op de plaats waar u uw paardestaart wilt hebben. Maak uw haar glad met uw handen of een borstel, om zo de bobbels te verwijderen. Zet uw haar vast met een paardestaartklem.

Stap 3 Trek een klein plukje haar uit de onderkant van de paardestaartklem. Wikkel dat deel rond uw paardestaartklem om het te bedekken. Sla de uiteinden in de onderkant van uw paardestaartklem.

Stap 4 Verdeel het haar van uw paardestaart in drie delen. Kruis het rechterhaardeel over het middendeel. Het middendeel is nu het rechterdeel en het rechterdeel is nu het middendeel. Kruis het linkerhaardeel over het nieuwe middenhaardeel.

Stap 5 Ga terug naar het begin—kruis het rechter-en middenhaardeel –en blijf deze stappen herhalen, totdat u aan het eind van uw haar bent. Maak het haar glad met uw vingers terwijl u vlecht, om de paardestaart netjes te houden.

Stap 6 Maak de einden van de vlecht vast met een paardestaartklem. Spuit een lichte mist haarlak op uw haar om de look te behouden en om statische haren te voorkomen.Plaats een reactie