Hoe vlecht je in?


Hoe vlecht je in? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Begin met het aanbrengen van styling gel, mousse of pommade om schoon, vochtig haar te wassen en te drogen. Haar vlechten dat die dag nog niet gewassen is en toch al haar producten erin heeft werkt ook goed.

Stap 2. Verdeel het ontwarde haar in drie gelijke delen. Plaats het linkse gedeelte tussen je linkse wijsvinger en duim, laat het middelste gedeelte los hangen en plaats het rechtse gedeelte tussen je rechtse wijsvinger en duim. Hierdoor zal je beginnen met vlechten te creƫren.

Stap 3. Neem het middelste gedeelte vast met je rechtse middenvinger en trek eraan zodat het achter het rechtse gedeelte terechtkomt. Verleng je rechtse duim zodanig dat de lok haar die je met je duim vast hebt het middelste gedeelte wordt.

Stap 4. Gebruik de linkse middenvinger om het middelste gedeelte achter het linkse gedeelte te trekken. Verleng of hou je linkse middenvinger en duim recht zodanig dat het linkse gedeelte het middelste wordt. Let goed op de zachtheid en strakheid van je gevlochten gedeeltes.

Stap 5. Verplaats het haar gedeelte dat je vast hebt met je rechtse middenvinger zodat het tussen de rechtse wijsvinger en duim terechtkomt. Herhaal de procedure, verplaats dan het haar gedeelte dat je vast hebt met je linkse middenvinger zodat het tussen de linkse wijsvinger en duim terechtkomt.

Stap 6. Ga door tot je de gewenste lengte van de haarvlecht bereikt. Maak een strakkere, compactere vlecht door het middelste gedeelte in een horizontale lijn te trekken terwijl je het naar links of rechts trekt. Voor een losse verlengde vlecht, verplaats je gewoon het middelste gedeelte naar links of rechts, en het zo in een verticale lijn houd.

Stap 7. Bind de uiteinden van het gevlochten haar af met een elastiek. Voeg een strik of dasje toe zoals gewenst.Plaats een reactie