Hoe flossen?


Hoe flossen? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Meet rond de negen duim tandfloss af. Voor een kind is dit pak weg de lengte van het kinds voorarm.

Tip 2. Wikkel een einde van de tandfloss rond één van jouw wijsvingers. Wikkel de tandfloss twee tot drie keren rondom jouw wijsvinger, zodat het op zijn plaats zal blijven terwijl je jouw tanden flost. Houd de floss op zijn plaats met jouw duim van dezelfde hand.

Tip 3. Houd de tandfloss rond één duim van jouw wijsvinger stevig vast. Gebruik jouw wijsvinger en jouw duim van de andere hand om de floss stevig vast te houden en trek de floss strak.

Tip 4. Schuif de tandfloss langs de buitenkant van jouw onderkiezen. Vele mensen vergeten de buitenkant van hun onderkiezen te flossen, maar die tanden hebben ook aandacht nodig. Wees zeker de floss te laten lopen onder het tandvlees.

Tip 5. Trek de tandfloss tussen twee tanden. Trek de tandfloss naar de andere zijde van jouw kies en werk met de tandfloss tussen jouw tanden. Schuif de floss naar boven en onder de eerste kies, lopend onder het tandvlees, and doe daarna hetzelfde voor de tand aan de andere kant.

Tip 6. Trek de floss recht omhoog (bij de onderste tanden) of recht omlaag (bij de bovenste tanden) om het van tussen jouw tanden te verwijderen.

Tip 7. Herhaal dit proces voor alle tanden. Wees zeker ervan dat je de floss trekt langs elke kant van iedere tand, inclusief de floss trekken onder het tandvlees. Vergeet de buitenkant van jouw kiezen niet.

Tip 8. Gebruik verschillende delen van de tandfloss terwijl je verder gaat. Na enkele tanden te hebben gedaan, schuif jouw vingers ongeveer een duim naar beneden, zodat je nieuwe “floss” kan gebruiken.Plaats een reactie