Hoe je tanden poetsen?


Hoe je tanden poetsen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Poets de kauwvlakken van uw tanden eerst om alles dat ertussen zit los te krijgen en maak het makkelijker voor uw tandheelkundige flos om te werken als u eenmaal klaar bent met poetsen. Het maakt niet uit of u met de bovenste of de onderste tanden begint.

Stap 2. Zet uw tandenborstel om een hoek van 45 graden en begin in een van de onderste kwadranten van uw mond op de achterkant, daarna de buitenkant van de achterste molaar. Poets zachtjes met cirkelvormige bewegingen om alle tandplak te verwijderen en stimuleer het tandvlees om te werken in alle vier kwadranten van uw mond.

Stap 3. Beweeg je borstel met een verticale positie en concentreer je op de binnenkant van de bovenste en onderste tanden. Dit zijn plekken waar tandplak zich vaak ophoopt.

Stap 4. Open uw mond wijd en poets uw tong, de binnenkant van uw wangen en het plafond van uw mond. Dit is een belangrijke stap bij het op de juiste manier poetsen van uw tanden, omdat vieze tongen tenminste 80 procent van een slechte adem veroorzaken.

Stap 5. Beƫindig het poetsen van uw tanden door stappen te ondernemen om uw tandenborstel zodanig te bewaren dat het de eerstvolgende keer wanneer u poetst geen bacteriƫn bevat. Spoel de tandenborstel na elke keer gebruikt te hebben en week het een keer per dag in een cup met warm water voor enkele minuten.Plaats een reactie