Hoe auto polijsten?


Hoe auto polijsten? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Was het voertuig grondig en verwijder al het vuil en verontreinigingen. Gebruik een schone auto spons en een geschikt wagen reinigings middel tijdens het wassen om krassen te voorkomen.

Stap 2. Verwijder beschadigend materiaal, zoals teer spatjes of boomsap, door “detailed clay” te gebruiken (bepaald klei-achtig boen middel gebruikt om hard vuil van je koetswerk te verwijderen). Lees de handleiding van de fabricant voor de juiste werk methode.

Stap 3. Droog het voertuig af. Je mag het gewoon laten drogen of een zeemvel of droogdoek gebruiken om de auto manueel af te drogen. Voor je verder gaat, kijk na of er geen stukjes doek of ander vreemd materiaal op je auto is geraakt.

Stap 4. Breng een licht schurend auto poets middel (polish) aan door middel van een doek/spons (foam applicator pad). De lichte schurende auto polish zal ervoor zorgen dat de beschadigingen van het koetswerk verwijdert worden en zal het klaar maken voor het poetsen . Gebruik een nieuw doek wanneer je het poets middel (polish) aanbrengt en wees voorzichtig dat er geen andere middelen op het doek komen.

Stap 5. Wrijf het auto poets middel ( polish) in kleine oppervlaktes in. Wrijf in overlappende, uiteenlopende bewegingen zodat alle onoppervlakkigheden terug egaal worden, en tijd geeft aan de licht schurende substantie in het poets middel (polish) om af te breken. Het poets middel (polish) zal door de wrijvende bewegingen meer en meer doorzichtbaar worden.

Stap 6. Stof de overblijvende laag polish eraf met een schoon droog zeemvel of lichte doek.Plaats een reactie