Hoeveel is mijn auto nog waard?


Hoeveel is mijn auto nog waard? Wij zochten het voor je uit:

Op het ogenblik dat je je auto wenst te verkopen of met het idee speelt om een nieuwe auto te kopen wil je meestal weten hoeveel je huidige auto nog waard is. Op deze manier kan je inschatten hoeveel je nog moet opleggen om je nieuwe auto te kunnen betalen.

Tip 1. Om de officiƫle waarde van je huidige auto te weten te komen kan je gebruik maken van deze webpagina van Autogids. Je hoeft enkel het merk en het type op te geven en vervolgens in de kolom te gaan kijken bij het juiste bouwjaar om de waarde te kennen van je auto.

Tip 2. Als je je auto particulier verkoopt kan je normaal een hogere prijs krijgen dan deze uit bovenstaande tip. Om te weten te komen hoeveel je op de particuliere markt nog kan krijgen voor je auto kan je best een kijkje nemen op auto verkoop site’s zoals Autozone, Autovlan, … en kijk wat anderen vragen voor jouw type van wagen met hetzelfde bouwjaar. Hierdoor krijg je al een idee van wat je kan vragen.

Zorg ervoor dat jouw wagen mooi gekuist is en goed onderhouden en dan kan je vrij makkelijk de auto op de particuliere markt verkopen aan een mooie prijs!1 Reactie

 1. Jan Van Looy says:

  Graag had ik de huidige waarde van mijn auto gekend.
  Het betreft een Opel Corsa 17 DTI van bouwjaar 2002.
  Het is een 5 deurs.Uitvoering Elegance.
  met dank en groeten
  J. v

Plaats een reactie