Hoe haar vlechten?


Hoe haar vlechten? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Instrueer de meisjes om het haar van het model te borstelen. Verklaar dat het verwijderen van klitten belangrijk is want geknoopt haar ziet er niet glad uit in plooien. Bovendien het vlechten van geklit haar verergert de knopen, en maakt het verwijderen van de vlechten pijnlijk.

Stap 2 Vraag de meisjes het haar van het het model in een paardestaart te doen met een zwart niet van rubber haarelastiek. Benadruk de belangrijkheid van het nooit gebruiken van elastiekjes, wat het haar kan trekken en beschadigen.

Stap 3 Vertel de meisjes het haar van het model in drie gelijke naast elkaar liggende delen te verdelen met het gebruik van hun vingers. Een paardestaart helpt een beginnende vlechter het vlecht beginpunt te verankeren.

Stap 4 Vraag de meisjes een groen elastiek om het verst links liggende deel van de paardestaart te doen, ongeveer 1 inch onder het zwarte paardestaart elastiek. Laat ze doorgaan door elke paar inches van hetzelfde deel een groen elastiek aan te brengen totdat het haar op is.

Stap 5 Zeg de meisjes stap 4 te herhalen op het middelste deel door gele elastiekjes te gebruiken en verder op het laatste deel met het gebruik van roze elastiekjes. Kleurcodering van elk deel maakt de overlappingtechniek van het vlechten makkelijker om uit te voeren.

Stap 6 Vertel de meisjes om het gele deel te overlappen met het groene deel en verzeker de plooi met hun wijsvinger en duim. Instrueer hun om het groene deel met het roze deel te laten overlappen, en tenslotte het roze deel met het gele deel. Vlechten is minder verwarrend en lichamelijk eenvoudiger door het gebruiki van kleurcodering en bepaalde haardelen.

Stap 7 Instrueer de meisjes om deze overlapping volgorde te herhalen totdat er slechts 3 inch ongevlecht haar over is aan de onderkant. Zij bevestigen deze laatste inches met het tweede zwarte elastiek.

Stap 8 Moedig de meisjes aan om dit process te herhalen todat zij zich rustig voelen om te vlechten zonder de kleurcodering.Plaats een reactie