Hoe krullen maken met krultang?


Hoe krullen maken met krultang? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Verdeel het haar in vier gelijke delen, twee aan de voorzijde van het hoofd en twee aan de achterkant van het hoofd. Gebruik een clip om de secties op zijn plaats te houden.

Stap 2 Voeg een warmte-styling serum of spray om elke sectie van het haar voor extra bescherming tegen hitte. Gebruik je vingers of een grove kam om het serum gelijkmatig te verdelen van wortel tot punt. Kammen is nodig.

Stap 3 Zet de draaiknop van de krultang op de gemiddelde instelling of 380 graden F. Laat het de gewenste temperatuurvolledig bereiken. Vermijd het gebruik van een krultang boven 420 graden F.

Stap 4 Begin bij de wortel en schuif het vat beneden de sectie van het haar. Herhaal, dit keer houdt het vat aan het uiteinde van het haar, met ongeveer een halve centimeter van de overhang. In een vloeiende beweging, rol je arm, zodat het vat rechtop staat en bij een staande positie. Het zou eerder zijn niveau om voor een continue beweging langs de lengte van het haar.

Stap 5 Draai het vat rond het gedeelte van het haar tot aan de bovenkant van het hoofd. Blijf een halve inch afstand houden van de bovenkant van het hoofd om te voorkomen dat u uw hoofdhuid verbrandt. Houd gedurende 15 seconden vast en laat dan los.

Stap 6 Ga sectie voor sectie totdat je hoofd is bedekt met krullen. Breng een lichte haarlak of instelling lotion om flyaway strengen te temmen en te vergrendelen in uw spiraal krullen.



Plaats een reactie