Hoe krullen maken?


Hoe krullen maken? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Zet schuimrubber rollers ‘snachts in het haar. Wordt wakker met prachtige krullen. Gebruik grotere delen haar en grotere rollers om grotere krullen te krijgen. Kleinere delen en kleinere rollers resulteren in kleinere, vastere krullen. Besproei vochtig haar met een gelspray voor het inzetten.

Stap 2 Gebruik buigbare stokjes om krullen te verkrijgen die ongelooflijk natuurlijk er uit zien. Verdeel het haar in kleine delen. Houdt het buigbare stokje halfverweg uw haar lengte vast. Draai de onderkant van het haar half om het stokje en draai het stokje op de vereiste manier naar uw schedel toe, Draai de einden van het stokje in elkaar om zo op hun plaats te blijven.

Stap 3 Verdeel het haar in verscheidene delen. Verdeel elk deel in kleinere delen. Vlecht elk klein deel en rol de vlecht op naar uw schedel toe en zet het vast met een haarspelje.

Stap 4 Gebruik stoomrollers in de ochtend. Laat de natuurlijk uitziende krullen tevoorschijn komen precies vijftien minuten nadat u ze ingezet heeft.

tap 5 Gebruik een ½ inch dikke krultang om kleine delen haar te krullen. Houdt ze vijf seconden ingerold, en ontrafel ze daarna. Herhaal dit met de resterende haardelen. Niet volledig doorkammen. Gebruik een pin om de krullen in positiie te brengen.

Stap 6 Vertrouw niet alleen op krul-shampoo’s. Zij werken zelden alleen. Gebruik krul-shampoo in combinatie met een van de bovenstaande methodes.

Stap 7 Neem een permanent als u geen tijd wilt besteden om elke dag uw haar in te rollen. En alleen als uw haar de chemische behandeling verdraagt.Plaats een reactie