Hoe krullen maken?


Hoe krullen maken? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Was uw haar met een krul-bestendige shampoo en een vochtinbrengende cremespoeling. Krullen hebben extra vochtinbrenging nodig om er gezond en niet kroezig uit te zien. Als u uit bad komt, droog uw haar voorzichtig door het te deppen en te kneden met de handdoek. U wilt zoveel mogelijk van uw krullen in vorm houden als mogelijk. Als u begint met uw haar uit te schudden en het met een handdoek op uw hoofd wrijft, zult u direct een start maken om het haar te laten kroezen.

Stap 2 Gebruik een anti-kroes serum. Begin met het op nat haar aan te brengen van de haarwortels naar de punten. Nadat dit is aangebracht kunt u ook een krul-bestendige gel of crème op uw haar aanbrengen. Probeer niet iets te gebruiken wat te droog is, dit veroorzaakt kroes.

Stap 3 Zwaai uw hoofd naar beneden en begin uw haar te kneden zodat er meer krullen gevormd worden. Richt uw hoofd op. U zou nu een hoofd vol krullen moeten hebben. Als u losse lokken heeft, draai ze dan rond uw vinger om ze weer in vorm te brengen. Van nu af houdt uw handen zoveel mogelijk van uw haar af. Gebruik een haardroger, op een lage stand met verdeler, om het haar te drogen. Droog uw haar ongeveer 75%. Dit voorkomt eveneens kroes.

Stap 4 Draai een slappe lok een paar seconden om een hete krultang om de krul te herstellen of om een nieuwe te maken. Breng een eindcreme aan voor het behoud en glans van uw krullen. U kunt ook een dun laagje soepele haarlak aanbrengen.Plaats een reactie