Hoe je haar krullen?


Hoe je haar krullen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Begin met het wassen van je haar. Als je van plan bent die dag erop uit te gaan, was dan je haar ’s avonds want je wil misschien niet gezien worden met je nieuwe wet look. Was en conditioneer je haar en kam het dan door met een grove kam om klitten eruit te krijgen. Gaan de klitten er moeilijk uit, probeer dan eens een ontklittingsproduct voor kinderen. Deze ruiken heerlijk en ik vind ze beter werken dan ontklittingsproducten voor volwassenen.

Stap 2 Voor een wafel look, verdeel je haar in vier gelijke delen en maak kleine vlechtjes in elk deel en maak ze vast met antislip haarelastiekjes – het merk Scunci heeft een leuke serie van deze producten. Als je een pony hebt dan zal je deze willen föhnen, maar houdt de vlechtjes in de rest van het haar heel de nacht in. Hou ze ook overdag in als je het niet vervelend vindt om zo naar buiten te gaan. Hoe langer je de vlechtjes inhoudt, de sterker het wafel patroon in het haar zal zitten en blijven zitten. Belangrijk is in ieder geval dat je ze een nacht inhoudt.

Haal ‘s ochtends de haarelastiekjes eruit en masseer lichtjes je hoofdhuid. Probeer je haar niet te borstelen, anders gaat het erg kroezen. Je kan je wafelhaar los dragen of een klein deel van de voorkant naar achteren halen en het vastzetten met een speld of clip. Je zal versteld staan hoe je poker steile haar is veranderd in deze wilde haarstijl en niet meer anders willen.

Stap 3 Als de wafellook niks voor jou is, dan vind je misschien het volgende wel wat, krullen in je haar alsof je een permanent hebt gezet. Plan ook hiervoor een dag binnen blijven of was ‘s avonds je haar, want hiermee wil je waarschijnlijk niet in het openbaar gezien worden. Was en conditioneer je haar en kam het door net zoals je bij de wafellook zou doen. Verdeel je haar weer in vier gelijke delen, draai nu elk deel rond en maak met het gedraaide haar een knotje. Zet het vast met een antislip haarelastiekje en herhaal deze stappen bij de overige drie delen. En ja, je lijkt nu sprekend op Prinses Lea, maar zoals al eerder gezegd wil je waarschijnlijk niet naar buiten met dit haar en doe je het ’s avonds. Hoe dan ook, hou de knotjes een nachtje in, ook al is het wel even wennen om zo te slapen. Dit is de prijs die je betaalt voor schoonheid, en het werkt echt!

Stap 4 Haal ‘s ochtends de haarelastiekjes eruit, ga voorzichtig met je vingers door je haar en voilà, je hebt krullen! Het zal er net uit zien alsof je een permanent hebt laten zetten en de krullen zullen een paar dagen blijven zitten, maar gebruik hairspray om hier zeker van te zijn. Je bent klaar om de wereld te laten zien dat ook jij krullen kan hebben.Plaats een reactie