Hoe glanzend haar?


Hoe glanzend haar? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Probeer honing om dof haar meer schijn te geven. Meng 3 tafellepels honing met 0.57 liter water. Wrijf dit mengsel door je haar en hoofdhuid. Laat het 20 minuten intrekken, (bedek je haar met een douche kap). Spoel je haar grondig met koel water en droog het met de haardroger op medium stand. Bewaar het overschot van de honing mengeling en gebruik het een keer per week om je haar schijnend en volumineus te houden.

Tip 2. Gebruik espresso om de natuurlijke schijn van je haar te verrijken. Brouw 1 kop sterke espresso. Laat het 30 minuten afkoelen. Giet de espresso over droog haar en laat het 20 minuten intrekken, (bedek je haar met een douche kap). Spoel je haar grondig met koel water en droog het met de haardroger op medium stand. Je haar zal onmiddellijk schijnen en gloeien.

Tip 3. Appelazijn verwijderd vet en vuil uit het haar. Meng ¼ van een kop appelazijn met 3.78 liter water. Was en spoel je haar zoals je gewoonlijk met je favoriete shampoo doet. Giet 2 kopjes appelazijn en water mengeling op je haar en wrijf het erin. Laat het 30 minuten intrekken, (bedek je haar met een douche kap). Spoel je haar grondig met koel water en droog het met de haardroger op medium stand. Bewaar het overschot van de azijn mengeling, om iedere 2 weken te gebruiken om resten van producten en oliën uit je haar te wassen.

Tip 4. Gebruik vers citroensap om je haar schijnend en welvend te maken. Meng 1 theelepel vers citroensap met 1 kop water. Was en spoel je haar met je normale shampoo. Giet het citroensap mengeling over je nat haar en masseer het voor enkele minuten in. Spoel je haar onmiddellijk en grondig met koel water. Droog je haar met de haardroger op medium stand. Je haar zal vol schijn en welvend zijn. Hint: laat het citroensap mengeling niet in je haar zitten, daar als jij donker haar hebt of je jou haar kleurt het de kleur van je haar kan veranderen.Plaats een reactie