Hoe moet ik zeggen dat ik van haar hou?


Hoe moet ik zeggen dat ik van haar hou? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Denk na waar en wanneer je het haar wil vertellen. Is er een speciale plek waar je wilt zijn? Een bepaalde dag? Bijvoorbeeld, je wil het haar misschien vertellen in het restaurant waar jullie geweest zijn tijdens jullie eerste afspraakje, of op de 2 of 9 maandelijkse verjaardag van jullie eerste afspraakje.

Tip 2. Breng de sfeer op het juiste niveau en wees romantisch. Koop bloemen of een romantisch cadeau voor haar.

Tip 3. Kijk haar recht aan, neem haar bij de hand en vertel haar hoe positief je over haar denkt. Geef enkele voorbeelden van dingen die je echt leuk vind aan haar. Wees oprecht.

Tip 4. Vertel haar hoe jij je voelt als je bij haar bent, en hoe graag je tijd met haar samen doorbrengt. Wees specifiek over wat je op prijs stelt in haar en de waarde je eraan hecht om met haar samen te zijn.

Tip 5. Volg deze positieve verklaringen door haar te vertellen dat je van haar houd, op eender welke manier het beste is voor jou. Bijvoorbeeld: “ Ik voel dat ik van je ben gaan houden”, “Ik realiseer me dat ik van je hou”, “Ik voel zoveel liefde voor jou”, Ik ben verliefd geworden op jou”, of simpelweg, “Ik hou van jou”.Plaats een reactie