Hoe krijg je dikke billen?


Hoe krijg je dikke billen? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1 Begin met vet uit uw lichaam te trimmen. Doe dit door meer cardiovasculaire oefeningen aan uw routine toe te voegen. Ren, zwem of fiets tenminste 45 minuten ongeveer vier tot vijf dagen per week. Zorg er voor dat u uw hartslag omhoog houdt, zweet en werk echt, anders zult u niet het vet uit uw lichaam smelten. Doe dit ongeveer drie tot vier weken.

Tip 2 Eet zoveel eiwitten als u lichaam nodig heeft, en probeer om niet meer dan 40 gram koolhydraten per dag te hebben. Weest er zeker van dat bron waarvan u uw koolhydraten verkrijgt niet van brood of witmeel produkten komen. Verkrijg ze van fruit en groenten. Het idee hier is om u niet te martelen maar uw lichaam de optimale omgeving te laten creeren voor verandering. U moet krachten opbouwen om zwaardere gewichten toe te voegen om de achterkant mollig te maken.

Tip 3 Voeg een paar lichte herhalingen aan uw oefeningen toe nadat u wat vet verloren heeft. Begin met gewichtstraining toe te voegen in ingeveer drie weken. Doe beenkronkels met uw enkel gewichten. Bevestig de gewichten aan de enkels en hef het been door de knie te buigen. Dit zal het begin zijn om de kniepees op te werken. Doe zoveel mogelijk herhalingen als u kunt totdat u moe wordt en de spier een beetje kramp begint te krijgen, maar niet zo ver dat u niet meer kunt lopen. Drink veel water gedurende uw oefeningenprogramma. Herhaal en doe dit ongeveer twintig minuten per dag. Dit zal de onderant van uw billen opwerken en dikker maken. Voeg meer gewichten toe als u voelt dat u dat kan. Hoe meer gewicht u toevoegt des te groter en eveneens steviger zal de spier worden.

Tip 4 Ga naar de machines. Sluit u aan bij een gym als u dat nog niet heeft gedaan. U heeft een varieteit van zware apparatuur nodig om uw bilspieren te laten werken. Gebruik een weerstand-machine en bevestig deze aan uw enkel. Houdt u vast aan een balk voor u. Breng het been recht naar achteren totdat u het in de voornaamste bilspier volet, houdt de knie recht maar slap; niet laten blokeren. Houdt de heupen naar voren gericht. Breng het been honderd keer naar achteren en herhaal dan het andere been. Neem korte pauses na elke 25 pulsen als u wilt. Onthoudt om van been te wisselen, en doe deze oefening bijna elke dag als u kunt. Voeg gewicht toe als u sterker bent geworden.

Tip 5 Ga door met de enkelgewichten en de pulsen. Voeg een paar nieuwe bewegingen toe aan uw billen-opbouw, door te hurken en te longeren. U moet lichte oefeningen met de rest van uw lichaam doen, zodat u de kracht heeft om tenminste een halter van 20 pond vast te kunnen houden. Zet de voeten naast elkaar. Doe de beweging door een been naar achteren te laten vallen, verdeel uw gewicht gelijkmatig over uw voeten, val op de grond maar laat uw achterknie niet de grond raken. Kom overeind, en herhaal met het andere been. Hurk, door uw voeten op heupwijdte uit elkaar te zetten en houdt uw maag ingehouden om uw wervelkolom te beschermen. Buig licht op de heupen en buig uw knieen alsof u op een stoel gaat zitten. Kom overeind staan en repeteer 20 keer.

Tip 6 Handhaaf uw billen door de gewichtstraining consequent vol te houden. Hier is een samenvatting: 1. Enkel gewichtstraining elke dag. 2. Pulsen; 100 per been met weerstandmachine, tenminste om de andere dag. 3. Halter-hurken/longeren tenminste drie dagen per week. Ga door met het uitvoeren van cardiovasculaire oefeningen om uw lichaam mager te houden.Plaats een reactie