Hoe hoe krijg je een sixpack snel?


Hoe hoe krijg je een sixpack snel? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Ten eerste, en reclame producers overal zullen het niet leuk vinden dat ik dit zeg, er is geen enkele manier waarop je alleen buikvet kunt kwijtraken. punt. De enige manier om vet rond je buik kwijt te raken is om overal vet kwijt te raken. Met dit gezegd zou je eerste stap moeten zijn om vet kwijt te raken. De makkelijkste manier is om op een dieet te gaan en te oefenen. Er is geen manier omheen, je moet je calorie afbraak verhogen door meer te verbranden en minder te eten.

Stap 2 Je moet gaan trainen, en dit betekend een volledige lichaamstraining. Elk trainings programma is goed, het doel is om overal spieren op te bouwen. Het mag duidelijk zijn dat je ook aan je buikspieren wilt werken. Dit is het hoofd ingrediƫnt om snel een sixpack te kunnen krijgen en meer spieren op te bouwen. De toename van spieren zal ook de algehele stofwisseling doen toenemen waardoor je sneller vet kwijtraakt.

Stap 3 Wanneer je je buikspieren traint, zorg er dan voor dat je ze niet overtraind. Net als alle andere delen van je lichaam zijn je buikspieren een spiergroep en zullen ten minste een dag vrij moeten krijgen tussen de trainingen door. Het over trainen van je buikspieren zal niks goeds doen en zal alleen maar tegenwerking in het bereiken van je sixpack.

Stap 4 Meet elke week je lichaamsvet, gebruik hiervoor of de caliper methode of een weegschaal met ingebouwde vetmeter. Je moet het percentage lichaamsvet op, of onder de 12% krijgen om je buikspieren te kunnen zien. Je zult je buikspieren niet eerder zien totdat je dit punt hebt bereikt.

Stap 5 Wanneer nodig gebruik dieet pillen of een vet blokkeerder aan je routine om je vetverbranding te verhogen.

Stap 6 Ga door met trainen en cardio, elke week weer. Meet je vet percentage en pas je routine aan zodat je vooruitgang boekt. Hou in gedacht dat het opbouwen van spieren en tegelijkertijd gewicht verliezen, heel moeilijk is, dus houdt een dagboek bij en maak aanpassingen waar nodig.Plaats een reactie