Hoe grillen?


Hoe grillen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Om de beste resultaten te bereiken, moet u erop letten dat de biefstukken niet dikker zijn dan 1 ½ inch. De beste biefstukken voor te roosteren hebben dunne strepen vet er door lopen. Dit zachte inwendige vet, smelt gedeeltelijk gedurende het bakken en behoedt de biefstuk tegen uitdroging.

Stap 2 Begin met een hete grill. Als u een gasgrill gebruikt draai het gas zo hoog mogelijk. Als u houtskool
gebruikt, laat het dan zo heet worden dat er as boven op komt. Verspreidt het zodat u een gelijkmatig bed van hete kolen heeft.

Stap 3 Kruidt de biefstukken aan beide kanten met kosher zout (zonder jodium) en vers gemalen zwarte peper. Laat de rauwe gekruide biefstukken een paar minuten rusten.

Stap 4 Leg de biefstukken op de hete grill. De grill moet zo heet zijn dat als u de biefstukken op het rooster legt, ze gaan sissen.

Stap 5 Bak elke kant 3-5 minuten. Om een aantrekkelijk ruitvormig grillmotief te maken, geef een kwart slag gedurende het bakken aan elke kant.

Stap 6 Voor het beste resultaat, leg de biefstukken op een ander deel van de grill als er hoge vlammen zijn.



Plaats een reactie