Hoe eyeliner gebruiken?


Hoe eyeliner gebruiken? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Vindt een penseel met platte kop en stijve haren. Zoek voor een die van echt haar gemaakt is, met een breedte niet breder als de top van uw wijsvinger. Als u meer nauwkeurigheid wilt, voeg dan een een dunne puntige penseel toe aan uw collectie. U kunt dit penseel gebruiken om liner aan te brengen tussen de wimpers.

Stap 2 Maak uw penseel om de paar weken schoon om de bacterien en vuil weg te houden van het gevoelige gebied rond de ogen. U hoeft niet in dure make-up remover te investeren, gebruik gewoon een zachte zeep en spoel grondig.

Stap 3 Doop de punt van uw penseel in water. Dit zorgt voor meer intense kleurverzadiging op het penseel en helpt ook om een pen-achtig werktuig te creeren om eyeliner aan te brengen. Doop alleen het penseel in water als u oogschaduw of minerale poeder produkten gebruikt, om de ogen te omlijnen.

Stap 4 Veeg uw eyeliner penseel over de poeder van uw keus. Als u er voor kiest de penseel niet nat te maken, zorg er dan voor dat u de overtollige poeder er af tikt, voor het aanbrengen.

Stap 5 Plaats uw linker-middelvinger (gebruik uw rechter als u links bent) precies onder de wenkbrauw in de buitenste hoek en oefen lichte druk uit. Doe uw oog een beetje dicht om een betere kijk te hebben op het bovenlid.

Stap 6 Gebruik korte halen om de eyeliner van de binnenhoek naar de buitenrand van het bovenlid aan te brengen. Begin met een dunne lijn en laat de lijn dikker worden als u over het lid werkt.

Stap 7 Gebruik uw linkerhand om lichte druk uit te oefenen aan de bovenkant van het jukbeen precies onder het oog. Aangezien het gebied onder de ogen de neiging heeft om eleasticiteit te verliezen als we ouder worden, is het belangrijk om heel voorzichtig te zijn om niet te hard het oog naar beneden te trekken.

Stap 8 Doop het penseel in de liner en breng het van de binnenhoek naar de buitenhoek van het onderlid aan. Start waar de wimper begint, en zorg er voor dat het penseel zo dicht mogelijk langs de wimper loopt. Meng elke ruwe lijn als u klaar bent.Plaats een reactie