Hoe smokey eyes?


Hoe smokey eyes? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Smeer de camouflagestift volledig over het ooglid, zodat er een basis voor de oogschaduw ontstaat waardoor deze goed pakt en zichtbaar blijft voor langere tijd. Deze look vergt een grote dosis make-up en het is belangrijk dat het oog goed voorbereid is zodat de make-up niet binnen een paar uur uitsmeert of wegtrekt.

Stap 2: Kies vier kleuren om het “smoky eye” effect te creëeren. Je hebt een gematigde oogschaduw nodig, een gematigd tot donkere oogschaduw, een donkere oogschaduw en een kleur om op te lichten.

Stap 3: Streep in een lijn langs jouw oogleden aan zowel de bovenkant als de onderkant met eyeliner. Je kunt een potlood of een borstel met liner crème gebruiken maar veeg de lijn een klein beetje om deze te verzachten.

Stap 4: Breng de gematigde oogschaduw aan over het gehele ooglid om het ooglid de basis kleur te geven voor het “smoky-eye” effect.

Stap 5: Gebruik de gematigd tot donkere oogschaduw en breng deze aan op het ooglid, beginnend van de oog rimpel en werk naar de oogwimper toe. Breng een klein beetje onder de ogen zelf aan om een kader rond de ogen te maken.

Stap 6: Breng de meest donkere oogschaduw aan beide hoeken van je ogen, zowel naar binnen en naar buiten, toe.

Stap 7: Verdeel de oplichtende make-up recht onder de wenkbrauw en het midden van het oog, recht onder de plek tussen de plek waar de meest donkere oogschaduw is aangebracht. Gebruik dezelfde borstel en meng de kleuren voorzichtig zodat alle scherpe lijnen wegebben om de “smoky”, verleidelijke ogen compleet te maken.Plaats een reactie