Hoe maak je je op?


Hoe maak je je op? Wij zochten het voor je uit:

Als je een belangrijke gelegenheid hebt, of je gaat gewoon eventjes uit, is het belangrijk dat je er goed uitziet natuurlijk! Maar hoe maak je je nu eigenlijk op?

Eerst en vooral kies je je kleren uit! Zorg ervoor dat je je properste en mooiste kleren aantrekt zodat je goed opvalt in de positieve zin.

Dan komt dan eerst het haar. Je kan naar de kapper gaan om er een nieuwe vorm aan te geven en het wat bij te knippen, maar dat moet heus niet! Je kan gewoon thuis wat experimenteren met je haar. Het zelf brushen of stijlen of krullen zijn mogelijkheden. Maar het opsteken kan soms ook echt een mooi effect geven en je gezicht eruit laten komen.

Jongens kunnen met hun haar ook mooie dingen doen door middel van gel, maar soms komt het mooier over als je gewoon je haar wild langs alle kanten laat staan!

Daarna komt voor de meisjes het make-up gedeelte, zoek kleuren die bij je passen. Ga niet voor zwart als je blonde haren hebt en blonde wenkbrauwen, dat zou te veel contrast geven. Dus pak echt kleuren die bij elkaar passen. Je kan eerst beginnen met een fond-du-teint aan te brengen op je gezicht, maar vergeet de hals ook niet mee te bedekken! Anders kan het zijn dat je gezicht erg opvalt.

Vervolgens kan je beginnen met de ogen, een potloodlijntje, wat mascara en een passend oogschaduw kleur maken al een groot verschil! Daarna kan je voor een licht lippenstiftkleur kiezen om het af te maken! Gebruik wel niet te felle lippenstift voor de lippen als je al zoveel opvalt met je kleren!

Nu nog een beetje blush op de wangen en je hoge hakken aan. En voila! Je bent klaar voor een prachtige avond.Plaats een reactie