Hoe maak je de perfecte cocktail


Hoe maak je de perfecte cocktail

Ik heb de beste cocktail ooit uitgevonden. Geloof me. En het is zelfs heel eenvoudig te bereiden, je hebt enkel een fles Martini Fiero, een fles Blue Curacao (Bols) en fruitsap nodig. De fiero is misschien niet echt een veelgebruikte drank om in een cocktail te mengen, maar vertrouw me! Je zult niet teleurgesteld zijn.

Vul een glas met 1/3 van elke bovengenoemde drankjes en voila! Als je het juist hebt gedaan krijg je nu een donkergroene cocktail. Maar laat de kleur je niet afschrikken!

Proef maar eens. Je zult me gelijk geven, dit is de perfecte cocktail. Hij is straf genoeg om de sterke drank door je keel te voelen lopen, maar tegelijkertijd ook bijzonder lekker waardoor je telkens opnieuw smacht naar een slokje. Ik heb deze cocktail sinds een paar weken ontdekt en kan niet meer zonder! Ik neem hem overal mee naartoe en al mijn vrienden die hem reeds hebben geproefd zijn het met me eens, namelijk dat dit de beste cocktail ooit is!Plaats een reactie