Hoe schminken?


Hoe schminken? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Gebruik een camouflagestift die een graad lichter is dan jouw foundation. Toef deze over alle onregelmatigheden of wallen onder de ogen en verdeel met je vingertoppen of een make-up spons. Als jouw oogschaduw de neiging heeft om op te hopen, zorg er dan voor dat eerst oog crème toebrengt.

Stap 2: Kies een foundation die geheel past bij de kleur van je huid. Breng deze in kleine toeven toe aan over het midden van je gezicht en smeer het uit met een make-up spons of met je vingertoppen totdat je hele gezicht bedekt is (zie gerelateerde eHow artikelen).

Stap 3: Gebruik een los of fijn poeder om je foundation en oogschaduw langer op je gezicht te laten. Gebruik fijn poeder om bijwerkingen te maken wanneer je van huis bent.

Stap 4: Begin met je nu met je wenkbrauwen. Gebruik gepoederde wenkbrauw schaduw borstels in plaats van een potlood wiens gebruik vaak onnatuurlijk doet overkomen. Breng deze aan met een harde en schuine borstel.

Stap 5: Kies drie kleuren oog schaduw: licht, gemiddeld en donker. Gebruik de donkere kleur alleen om langs je bovenste oogleden te lopen met een tamelijk dunne lijn langs de bovenste wimpers. Gebruik de gemiddelde kleur oogschaduw voor rimpels en de lichtste oogschaduw voor het gebied onder de wenkbrauw. Er zijn vele verschillende manieren om oogschaduw op te doen (zie gerelateerde eHows).

Stap 6: Breng de eyeliner aan. Gebruik een dikke eyeliner met een vochtige, dunne borstel voor de eyeliner of een eyeliner potlood en loop langs het onderste ooglid onder de wimpers. Streep alleen het buitenste tweederde deel van het onderste ooglid, of, als je probeert een duistere look aan te meten, het volledige deel. Loop geheel langs het bovenste ooglid (net boven de lijn waar de wimpers liggen en zo dicht langs de wimpers als mogelijk), of begin met lijnen waar jouw wimpers beginnen.

Stap 7: Breng mascara toe aan de bovenkant en de onderkant van de wimpers in twee dunne lagen om opklonteren te voorkomen. Kies voor een bruine mascara als je een blanke huidskleur hebt en een zwart of zwart-bruine kleur als je een meer donkere huidskleur hebt. Of probeer een gekleurde mascara zoals bijvoorbeeld marine blauw of pruim paars voor de lol, maar kies niet een te felle kleur als je serieus genomen wilt worden.

Stap 8: Maak een glimlach om de appels van je wangen te vinden en breng blos op de appels of onder de appels toe afhankelijk van je voorkeur. Als je de blos moet insmeren is de kleur te fel.

Stap 9: Kies een kleur lipstick die bij jouw huidskleur past en perfect is bij jouw dagelijkse look. Je kunt kleuren en structuur mengen om deze aan jouw stemming en je outfit (zie gerelateerde eHows).

Stap 10: Lijn je lippen nadat je de lipstick hebt aangebracht en niet ervoor. Op deze manier eindig je niet met eeen donkere cirkel lip liner nadat je lipstick afgesmeerd is. Vermijd het gebruik van erg donkere lip liner met een erg licht gekleurde lipstick.Plaats een reactie