Hoe krijg ik grotere ogen?


Hoe krijg ik grotere ogen? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Verzorg je wenkbrauwen. De manier waarop een foto omlijsting effect heeft op hoe de foto eruit ziet, hebben je wenkbrauwen effect op de manier je ogen eruit zien. Simpelweg de wilde haartjes verwijderen kunnen je ogen opvallender maken. Alhoewel, maak niet de vergissing door te denken dat hoe dunner je wenkbrauwen zijn, des te groter je ogen zullen lijken. Lees, hoe je wenkbrauwen te vormen voor meer advies hierover.

Tip 2. Verminder opgezwollen ogen. Een opgezwollen huid rond je ogen doet ze er kleiner uitzien.

Tip 3. Verleng met eyeliner de buitenhoeken van je ogen. De lijn moet een beetje naar omhoog gaan, zodat het je wimper langer oogt. Hierdoor zullen je ogen breder lijken, maar het is een lastige techniek. Indien de eyeliner niet symmetrisch is aangebracht, kan het lijken alsof je scheel kijkt!

Tip 4. Breng witte oogschaduw of eyeliner aan aan de binnenkant van je ogen. Dit zal ze een meer lichtgevende uitstraling geven en ze er groter doen uitzien. Zorg ervoor dat het geen te fel wit is.

Tip 5. Verwijder zwarte kringen rond je ogen. Dit zal je ogen er niet noodzakelijk groter doen uitzien, maar zwarte kringen zal afbreuk doen aan zelfs de mooiste ogen.Plaats een reactie