Hoe kan je cool zijn?


Hoe kan je cool zijn? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Haal gewoon adem. Indien iemand je probeert op te jutten, of je voelt dat je je zelf controle aan het verliezen bent, neem dan een stap terug en haal diep adem. Het zal lijken alsof je onmiddellijk de situatie onder controle hebt, en dit zal ook opvallen bij anderen.

Tip 2. Zie er goed en zelfzeker uit. Je moet niet mooi zijn om cool te zijn, maar je moet er wel netjes uitzien. Zorg ervoor dat je haar gekamd is, je tanden vrij van voedsel zijn en je adem niet vies ruikt.

Tip 3. Laat de mensen niet onder je vel kruipen. Indien je cool wil zijn, moet je leren dat het onmogelijk is om iedereen altijd gelukkig te maken. Dus, wees gewoon jezelf en probeer jezelf niet nerveus te maken wanneer de dingen niet gaan zoals jij het wil. Niet iedereen hoeft je vriend te zijn, en zij moeten het ook niet zijn.

Tip 4. Heb zelfvertrouwen. De mensen die cool lijken zijn diegene die vol van zelfvertrouwen zijn. Geloof in jezelf, en anderen zullen het ook doen.

Tip 5. Kies je vrienden verstandig. Verspil je tijd niet met mensen die je eigenlijk niet mag, maar kies vrienden met wie je het echt kan vinden. Hierdoor zal je cool factor enorm omhoog gaan, wanneer je niet al je tijd spendeert om te proberen anderen te plezieren of ze je aardig te doen vinden.

Tip 6. Lach met jezelf. Het is een zeer essentieel kenmerk van iemand die echt cool is.1 Reactie

  1. REGIX says:

    cool zijn is heel essentieel voor mensen

Plaats een reactie