Hoe burnout maken?


Hoe burnout maken? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Vind een veilig locatie om de burnout uit te voeren. Het liefst ergens waar geen mensen (zoals politieagenten of boze buren) in de buurt zijn. Verzeker dat er geen mensen of objecten achter je motor staan.

Stap 2. Breng de motor naar de burnout locatie en stap op, als je er nog niet op zit. Zet beide voeten op de grond en houd de voorrem strak in.

Stap 3. Hou de koppeling helemaal in en zet de motor in de tweede versnelling. Hierdoor kan je langer burnout’en en het voorkomt problemen met de toerentalbegrenzer, waardoor schade aan de motor wordt voorkomen.

Stap 4. Laat de koppeling langzaam losser tot je voelt dat hij aangrijpt. Versnel tot zo’n 80% van het maximale toerental, dichtbij de rode lijn.

Stap 5. Laat de koppeling nu agressief, maar gelijkmatig los. Nou zou het achterwiel moeten gaan draaien. Zo niet, geef wat meer gas of laat de koppeling wat sneller los. Gun jezelf ten slotte, te midden van de rookwolk en de brullende motor, de rust om te relaxen en je cool te voelen.Plaats een reactie