Hoe eyeliner?


Hoe eyeliner? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Kies een eyeliner. U wilt u beslissing aanpassen op de stijl waar u voor gaat. Voor een naturel
look kiest u een potlood met een kleur dicht bij uw oogkleur. Als u drama wilt kiest u een opvallende
kleur of intens zwart. U moet er ook aan denken wat voor soort potlood u gebruikt. Een koolpotlood is goed voor een smoky look, terwijl een gel potlood een scherpe, strakke lijn vormt. Een standaard potlood is waarschijnlijk het beste om mee te beginnen; U kunt gaan experimenteren wanneer de
basisvaardigheden onder de knie heeft.

Stap 2 Open u oogpotlood en slijp het scherp. Tik de scherpe punt er vanaf zodat u een licht ronde
top heeft.

Stap 3 Ga voor een spiegel die tot de grond komt. Ga op een stoel zitten als u een hangende spiegel hebt.

Stap 4 Er zijn 2 manieren om lagere lijnen aan te brengen: Op het oog of er buiten. De meest hygiƫnische manier is op het ooglid, dus laten we daarmee beginnen. Begin met het straktrekken van
de huid rondom u oog door het vel naast u oog strak te trekken. Begin met het aanbrengen door het potlood voorzichtig op uw wimperlijn te drukken, onder de wimper, halverwege het oog.

Stap 5 Breng voorzichtig een dunne lijn vanaf het midden van het oog tot aan de uiterste hoek aan. Besteed veel aandacht aan uw wimpers en breng de lijn zo dicht mogelijk bij de wimpers aan voor een zo naturel mogelijke look.

Stap 6 De lengte van deze lijn is goed voor een gematigde look. Voor een meer dramatische look moet u de lijn naar de binnenste hoek van uw oog doortrekken. Om dit te doen moet u in de binnenste hoek beginnen, en een lijn tekenen tot aan het punt waar hij samenkomt met de andere
lijn.

Stap 7 Als de lijn een beetje onnatuurlijk lijkt of als de lijn niet helemaal volledig is kunt u dit makkelijk aanpassen door met de scherpe kant van een make-up spons te mengen van links naar rechts. U wilt het niet in uw onderoog mengen maar in zichzelf.

Stap 8 Maak de look compleet doormiddel van het aanbrengen van een mascara (nooit gekleurd) op de onderste wimpers.

Stap 9 Als u liever een lijn binnen in uw oogleden heeft wees u er dan van bewust dat dit irritaties en/of infecties aan het oog als gevolg kan hebben. Doe dit met uiterste voorzichtigheid.

Stap 10 Om een lijn op het oog aan te brengen opent u uw ogen wijd en trekt u uw huid onder het oog naar beneden zodat het ooglid een rechte lijn wordt.

Stap 11 Breng de lijn toe zoals hierboven is aangegeven. Begin halverwege het ooglid en trek de lijn naar de buitenste hoek. Nogmaals, als u impact wil toevoegen kunt u de lijn vergroten door in de binnenste hoek van uw oog te starten en deze door te trekken to aan de andere lijn.

Stap 12 Maak u oogmake-up af, of u nou de binnen of buiten het oog techniek heeft gebruikt, doormiddel van het aanbrengen van eyeliner, oogschaduw of mascara aan de bovenkant.Plaats een reactie