Hoe een televisie kiezen?


Hoe een televisie kiezen? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Weet hoe groot je wilt beginnen. Behalve jouw budget, is ook de grootte van de TV die je wilt aanschaffen één van de belangrijkste factoren bij het beslissen welke je wilt kopen. Tv’s zijn er in alle afmetingen. Ze beginnen bij zakformaat en eindigen bij reuzen theaterformaat schermen. Meer realistisch gesproken, wil je echter voor jouw huis een afmeting die zou kunnen passen in jouw keuken of badkamer en de grootte die je zou willen hebben in jouw woonkamer of slaapkamer. Een aardige afmeting, goede TV is waarschijnlijk rond de 40 inches. Natuurlijk is dit allemaal ten opzichte van een aantal verschillende factoren. Het belangrijkste is, je wilt zeker zijn ervan dat welke TV je dan ook koopt, zal passen in de ruimte waar je het zal neerzetten. Dus: voordat je erop uitgaat om een TV te kopen, of te kijken naar ze, zal je de ruimte moeten afmeten (indien nodig) en moeten weten hoe breed/diep/hoog jouw nieuwe TV kan zijn.

Tip 2. Leer de verschillende merken kennen. Het blijkt dat er evenveel televisiemerken zijn als van schoenen en bloezen. Overal waar je kijkt zie je Samsung, Vizio, Aquos en nog vele anderen. Haast elke dag is er een reclame voor een nieuw TV bedrijf, zoals blijkt! Maar vrees niet. Het punt is dat vele van deze merken en vele van hun Tv’s perfect bij jou zullen werken. In feite, er is waarschijnlijk niet slechts één juiste antwoord. Het beste dat je kunt doen, is Tv kijken. Kijk naar de verschillende merken en hoe het beeld eruit ziet. Sommige kunnen er beter uitzien dan anderen, voor jou. Maar opnieuw is dat niet het juiste antwoord. Elk bekend merk dat je hebt gezien of van hebt gehoord, zal wel goed zijn. Ze hebben allemaal uitstekend beeld en bieden verschillende opties (zoals hoge-resolutie, vloeibare-kristallen scherm). Het beste dat je kunt doen, zou kunnen zijn: gewoon naar de winkel gaan en het beeld zij aan zij vergelijken tussen verschillende merken. Misschien zie je iets dat je leuk vindt in de ene en niet in de andere. Ga dan ervoor.

Tip 3. Wees niet bank om hulp te vragen. Eerlijkgezegd is de grootste fout die je kunt maken bij gehele TV koopproces, het niet stoppen en iemand vragen om hulp. Wanneer je naar winkels gaat, weten de mensen in de TV afdeling meestal heel goed waar ze over praten. Tenminste kunnen ze je zeggen welke televisies regelmatig problemen veroorzaken en worden teruggezonden – informatie die over het algemeen van onschatbare waarde is voor jou als klant. Door niet te vragen om hulp, maak je jezelf alleen gereed voor een mogelijke ramp. Zelfs als je weet welke TV je wilt en je er zeker van bent, waarom vraag je ze niet om hun mening of welke mensen kopen of welke het beste beeld hebben? Een antwoord kan helpen of misschien ook niet, maar tenminste zal je het gevoel hebben dat je al jouw vragen hebt beantwoord.Plaats een reactie