Hoe een smartphone kiezen?


Hoe een smartphone kiezen? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Start met de telecomprovider. Als je een contract hebt gesloten en je wilt jouw telefoon upgraden, of misschien vind je de provider goed waar je bent, en je wilt bij hun blijven, vergeet het kijken naar alle telefoons maar. Providers hebben niet alle type telefoons, dus de modellen worden beperkt tot die de provider van jouw keus in voorziet. Als je jezelf open stelt voor het veranderen van provider, zijn er meerdere telefoons waaruit je kunt kiezen.

Tip 2. Stel een lijst op met de eigenschappen die belangrijk zijn voor jou, waarover jouw telefoon/PDA moet beschikken. Vergeet voor een minuut alle smartphones daar buiten en denk aan wat jij gaandeweg wilt bereiken. Stel de lijst op in volgorde van belangrijk tot minst belangrijk. Dit zal je helpen een smartphone uit te kiezen naar jouw werkelijke behoeften.

Tip 3. Beslis wat het hoofddoel van jouw smartphone moet zijn, wanneer je eentje uitkiest. Nadat je een lijst gemaakt heb die bestaat uit: e-mailen, bellen en de was doen (nou, misschien niet de was doen, maar dat zou fijn zijn!), ga na welke taak je het meeste zult doen. Zelfs smartphones zijn beperkt in de hoeveelheid technologie die ze kunnen bevatten, dus het moet op één of andere manier toegewezen worden. Sommige bedrijven wijzen meer toe aan de eigenschappen van de smartphone en andere geven meer om programma-applicaties.

Tip 4. Ga na of je een telefoon nodig hebt, die Windows ondersteunt. Blackberry telefoons zijn goed voor het bekijken van Windows software, maar ze bieden de mogelijkheid niet bij te werken. Andere smartphones kunnen heel wat andere dingen, maar zijn niet aangepast voor Windows. Dit is vaak een klein detail dat over het hoofd gezien wordt en het resultaat van de kopers’ spijt is.

Tip 5. Ga na hoeveel je je kunt permitteren, niet alleen voor de smartphone, maar ook voor de maandelijkse servicekosten. Aanvankelijke opzet kan duur zijn, zelfs met nieuwe contractkortingen, beginnende bij ongeveer 200 euro voor alleen de telefoon.Plaats een reactie