Hoe een camera kiezen?


Hoe een camera kiezen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Neem een foto, op film of digitaal. Film bied een hoger pixel gehalte, maar digitaal geeft je meteen genoegdoening door te weten hoe je foto er zal uitzien.

Stap 2. Beslis of je camera je zoon zijn voetbal wedstrijd gaat filmen of gewoon tussendoor gebruikt wordt om je kinderen met de gazonsproeier te zien spelen. Een gewoon foto apparaat is gemakkelijker voor de amateur fotograaf daar je je geen zorgen hoeft te maken over het manueel instellen van je lens.

Stap 3. Voor informele foto’s, gebruik dan een digitaal apparaat, zoals een Canon powershot of Kodak Easyshare. Deze beide apparaten bieden niet de kenmerken dat de duurdere modellen hebben, maar ze zijn gemakkelijk om mee te nemen en geven mooie, klare fotos.

Stap 4. Controleer je fotos beter met een meer professioneel single-lens reflex (SLR) camera, zoals de Nikon D4 of de Canon EOS Rebel. Deze zijn ook duurder dan de kompaktere modellen maar je zal meer controle op je foto kunnen uitoefenen en zal grotere en klaardere fotos kunnen ontwikkelen.

Stap 5. Gebruik een film als dat je voorkeur is. Olympus maakt nog steeds prachtige 35mm gewone foto apparaten. Foto apparaten met film zijn nog steeds heel populair en de meeste foto labs doen prachtig werk om ze te ontwikkelen.Plaats een reactie