Hoe imei nummer vinden?


Hoe imei nummer vinden? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Open de batterij cover van je mobiele telefoon en haal de batterij eruit. Het IMEI nummer zou te zien moeten zijn op het witte label onder de batterij. Het is 15 a 17 cijfers lang met geen letters of schuine streep. Je hebt enkel de eerste 15 nummers nodig.

Stap 2. Vervang de batterij en schakel de telefoon aan. Indien het IMEI nummer niet onder de batterij te vinden is, zijn er andere manieren om het te vinden. Wacht tot de telefoon helemaal aanstaat alvorens verder te gaan.

Stap 3. Toets *#06# op het toetsenbord van je telefoon. Als de laatste # ingetoetst is, zal getal met 15 cijfers verschijnen. Schrijf het nummer op en hou het bij voor latere referentie.

Stap 4. Als dit niet werkt zijn er nog andere opties. Indien je een Motorola hebt, moet je #,*, (menu) intoetsen en duw vervolgens vlug op de rechtse pijl. Doe dit achtereen volgend zonder te stoppen. Het IMEI nummer zal nu op het scherm verschijnen.

Stap 5. Kijk in het menu van de telefoon als je een SIM kaart hebt. Blader door het menu tot je IMEI of SIM ID vind. Duw enter om het IMEI nummer van de telefoon te tonen.

Stap 6. Indien je een oudere telefoon hebt met SIM kaart, kan je op de rechtse pijl duwen tot dat je IMEI ziet. Duw enter om het IMEI nummer te zien. Indien er maar 7 cijfers verschijnen, kan je op menu drukken en dan op next om de overige cijfers te zien.Plaats een reactie