Hoe qr code gebruiken?


Hoe qr code gebruiken? Wij zochten het voor je uit:

Het aanmaken van de QR-Code

Stap 1. Maak je QR-Code aan door middel van een QR-Code generator te gebruiken zoals Qrcode.kaywa.com of Keremerkan.net (zie hulpbronnen). Beslis wat soort inhoud je wilt maken, zoals een link, vCard, bericht en meer. De generator zal de inhoud ontcijferen en zo een QR-Code afbeelding maken.

Stap 2. Klik rechts met je muis op de afbeelding en selecteer “bestand opslaan als” om de nieuw aangemaakte code op je computer te downloaden. Bewaar de afbeelding op je bureaublad.

Stap 3. Print de QR-Code afbeelding op materiaal zoals adres kaartjes, marketing brochures, tijdschriften en andere producten.

Stap 4. Download een QR-Code lezer applicatie op je smart telefoon. De lezer zal het mogelijk maken om de QR-Code te scannen en uit te zoeken welke informatie het bevat. Voor meeste smart telefoons zijn er verschillende gratis applicaties om uit te kiezen, zoals i-Nigma.

Gebruik van de QR-Code

Stap 1. Gebruik de QR-Codes in je geprinte promotie materialen. De codes zullen lezers toelaten om naar de website van je bedrijf te surfen zonder iets in hun mobiele telefoons te moeten typen. De geïnstalleerde QR- code lezer zal automatisch de informatie samenvatten en de lezers naar de website of video brengen.

Stap 2. Gebruik de QR-Codes om het ijs te breken op conferenties of training programma’s met ID of badges in het bedrijf, waar de afgevaardigden elkaar moeten scannen om meer over elkaar te weten te komen. Vraag aan afgevaardigden om hun LinkedIn informatie in hun codes te bewaren.

Stap 3. Zet een bedrijf mysterie in elkaar voor de nieuwe werknemers. Iedere QR-Code houdt een deel informatie of hint in zoals een video scene, muziek, tekst en linken naar websites, om te helpen het mysterie op te lossen van bijvoorbeeld, “waarom is (naam van het bedrijf) de marktleider in (product naam)”? De werknemers moeten dan iedere hint scannen om het mysterie op te lossen.

Stap 4. Voeg je contact informatie aan een QR-Code toe en print het op je adreskaarten zodat anderen op een snelle manier je details in hun mobiele telefoon kunnen bewaren.

Stap 5. Geef de bezoekers aan het museum iets te doen door interessante feiten over schilderijen of kunstwerken toe te voegen die de bezoekers dan kunnen scannen om meer over de artiest of kunstenaar te weten te komen.Plaats een reactie