Hoe vind ik mijn puk code?


Hoe vind ik mijn puk code? Wij zochten het voor je uit:

Tip. Bij Mobistar kan je de puk code vinden op het kaartje waaraan de simkaart bevestigd was. Mocht je dit kaartje niet meer hebben kan je je puk code ook telefonisch opvragen via 0495 95 95 00. Hou wel je klantennummer bij de hand.

Tip. Bij proximus staat de puk code op het document dat u hebt ontvangen hebt samen met uw simkaart. U kan deze ook opvragen bij de klantendienst op het telefoonnummer 0800 22 500 . Hou wel uw klantennummer bij de hand.

Tip. Bij base kan je naar de helpdesk bellen of kan je langsgaan in een Base shop om je puk code opnieuw te weten komen.2 Reacties

  1. lola says:

    wat als je niet kan bellen en het kaartje is kwijt

  2. klaartje says:

    Ben me pukcode kwijd van me prepayd kaart wat nu?

Plaats een reactie