Hoe een tattoo kiezen?


Hoe een tattoo kiezen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Besluit waarom je een tatoeage wilt. Het kan dat je een tatoeage wilt zetten om iemand of een bijzondere gebeurtenis uit jouw leven wilt uitbeelden. Het kan ook zijn dat je zoekt naar een tatoeage die prettig en chique is. Maak dit besluit voordat je naar een tatoeage uitkijkt.

Stap 2. Zoek op tatoeagewebsites en in boeken, naar ontwerpen die je leuk lijken. Je kunt elk ontwerp dan ook uitkiezen en die veranderen totdat ze voldoen aan jouw voorkeuren.

Stap 3. Kijk naar tattoo op mensen. Je wilt misschien niet een exacte kopie van iemands tattoo, maar dit kan je een idee geven van hoe de tattoo eruit zal zien op jouw lichaam.

Stap 4. Teken zelf een tatoeage. Je hoeft heus geen artiest te zijn om dit te doen. Als je een idee voor een ontwerp in gedachte hebt, zet het op papier om aan de tattoo-artiest te wijzen. De artiest kan vervolgens details eraan toevoegen of de design opnieuw en opnieuw tekenen, maar hij zal dan een idee hebben van wat je leuk vindt aan jouw tekening.

Stap 5. Verkrijg een stencil van de tattoo die je op jouw lichaam wilt plaatsen. Je kunt de tattoo op verschillende delen van jouw lichaam plaatsen. Verander de grootte en de kleuren van de tattoo voordat je het permanent laat aanbrengen op jouw huid.Plaats een reactie