Hoe bekkenbodemspieren trainen?


Hoe bekkenbodemspieren trainen? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Vind je bekkenbodemspieren en leer hoe je ze moet opspannen. Probeer de urinestroom te stoppen tijdens het urineren. De spieren die je gebruikt om de urinestroom te stoppen zijn je bekkenbodemspieren. Leer deze spieren op te spannen door herhaaldelijk de urinestroom te stoppen. Doe dit niet te vaak daar je lichaam de urine kan ophouden; gebruik deze methode alleen om je bekkenbodem spieren te vinden.

Tip 2. Lig plat op je rug op bed of op de vloer en ontspan. Het is behulpzaam om dit de eerste keer in privé sfeer te doen zodat jij je ongestoord kan concentreren op het opspannen van je bekkenbodemspieren.

Tip 3. Span je bekkenbodemspieren zo strak mogelijk op voor drie seconden. Hou je adem niet in en span geen andere spieren op terwijl je dit doet; concentreer je gewoon op het opspannen van je bekkenbodemspieren. Als je hier problemen hebt, beeld je dan in dat je probeert wind in te houden en te urineren tegelijkertijd.

Tip 4. Ontspan je tijdens de pauze van drie seconden; span geen spieren op tijdens de drie seconden pauze.

Tip 5. Herhaal het samentrekken van je bekkenbodemspieren, hou het drie seconden aan en rust dan drie seconden, doe deze 15 a 20 minuten per dag.Plaats een reactie