Hoe bedrijfsfeest organiseren?


Hoe bedrijfsfeest organiseren? Wij zochten het voor je uit:

Wil je jouw werknemers of collega’s belonen voor hun harde werk van de afgelopen maanden, wil je het team wat dichter bij elkaar brengen of hebben jullie gewoon wat te vieren binnen het bedrijf? Dan kun je een bedrijfsfeest organiseren. Welke stappen je moet volgen om dit op de juiste manier te doen, lees je in dit artikel.

Stap 1: bepaal de datum en de locatie voor het feest
De eerste stap van het organiseren van een bedrijfsfeest, is het bepalen van de datum en de locatie voor het feest. Kies niet voor een datum die al bijna aanbreekt, want dan moet je wel erg snel gaan handelen om het feest nog op tijd te organiseren. Weet je een datum, dan reserveer je de locatie alvast voor deze datum.

Stap 2: bepaal de activiteiten van het feest
Wil je alleen een borrel organiseren of wordt het een borrel met diner of zelfs een activiteit met borrel en diner? Bepaal voor jezelf welke activiteiten je wil organiseren voor het bedrijfsfeest en je weet precies wat je voor deze activiteiten moet regelen. Voor een borrel en diner regel je een cateraar, terwijl je voor een specifieke activiteit nog wat meer vast moet leggen.

Stap 3: maak de uitnodigingen voor het feest
Als de daadwerkelijke planning van het feest bekend is, kun je uitnodigingen voor het feest gaan rondsturen. Zet hier duidelijk in wanneer het feest is, van hoe laat tot hoe laat het feest is, waar het feest is en eventueel wat er allemaal op de planning staat. Wil je de planning van het feest geheim houden, dan zet je dit niet op de uitnodiging en houd je de uitnodiging wat mysterieuzer.

Stap 4: regel de extra’s voor het feest
De catering van het feest hoef je niet zelf te regelen, maar de versieringen zeker wel. Regel ballonnen, verlichting en eventueel een rode loper van Rodelopers.com en je kleedt de locatie van het feest mooi aan. Wordt er ook gedanst? Vergeet dan niet om een dj te regelen.Plaats een reactie